Traventum julkisti live-videopalvelun liikkuvalla studiolla

TRAVENTUM15LIVE_rgb_vaaka_iso_TPLive-video kasvattaa voimakkaasti osuuttaan internetin käyttäjien keskuudessa. Comscoren mukaan live streaming -videoiden katselu kasvoi yli 600 prosenttia vuoden aikana. Esimerkiksi Super Bowlin live-lähetyksiä katsoi verkossa 1,3 miljoonaa ihmistä. Viimeisen vuoden aikana verkon live-lähetyksiä on katsottu 1,4 miljardia minuuttia.

Traventum vastaa tähän tarpeeseen Traventum Live ja Traventum Studio -palveluilla. Lähtökohtana on ollut luoda laadukas ja samalla kustannustehokas broadcast-palvelu, joka soveltuu eri kokoisille yrityksille, yhteisöille ja myös julkishallinnolle.

 

Traventum Live on reaaliaikaisiin live-lähetyksiin ja niiden tallentamisiin tarkoitettu videopalvelu. Palvelu soveltuu esimerkiksi tapahtumien, seminaarien, webinaarien, koulutustilaisuuksien, verkkokurssien ja kokouksien välittämiseen ja tallentamiseen. Traventum Live tuo liikkuvan TV-studion tapahtumapaikalle. Lähetys voidaan tehdä 1-3 kameralla ja kuvaan voidaan yhdistää lennosta useita eri kuva-, video- ja äänilähteitä. Studioon kuuluu myös mahdollisuus virtuaaliseen lähetysstudioon, jolla päästään aitoon TV-tyyppiseen sisällöntuotantomalliin. Kaikki lähetykset tallennetaan ja ne ovat heti käytettävissä tilaisuuden jälkeen.

Traventum Live hyödyntää live striimissä Akamain maailmanlaajuista jakeluverkkoa, joka mahdollistaa laadukkaan live-kuvan ympäri maailmaa. Jakelu tehdään yhteistyössä Dacastin kanssa, jonka HTML5-pohjainen videosovellus toimii kaikissa päivitetyissä selaimissa tietokoneilla ja erilaisissa mobiililaitteissa ilman lisäohjelmia.

Traventum Studio on Liven laajennettu palvelu. Se on tarkoitettu yrityksille, joilla on jatkuvia tarpeita live-lähetyksiin ja niiden tallentamiseen. Traventum Studiossa asiakkaalle rakennetaan oma lähetysstudio ja jakelualusta avaimet käteen periaaatteella. Tämän lisäksi yrityksen oma henkilökunta koulutetaan studion käyttöön. Traventum tarjoaa tarvittaessa myös studion käyttöpalveluja ja konsultoi esimerkiksi sisällöntuotantoprosessien laatimisessa.

Traventum järjestää 30.3.2016 klo 10.00 ilmaisen online seminaarin Traventum Livesta ja Traventum Studiosta. Online seminaarissa kerromme myös käytännön vinkkejä onnistuneeseen lähetykseen ja millaisia asioita on huomioitava ennen live-lähetyksiä ja niiden aikana.

Ilmoittaudu mukaan online seminaariimme tästä. Lähetämme teille kutsun ja salasanan lähetykseemme sähköpostilla.

Lisätietoja Traventum Livestä ja Traventum Studiosta saat tästä.