Tietosuojaseloste

Traventum suojaa yksityisyyttäsi käyttäessäsi palvelujamme ja vastaa kaikkien henkilötietojesi käsittelystä.

Keräämme ja säilytämme henkilötietojasi, jotka luovutat itse meille: nimen, osoitteen, matkapuhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tiedot hyväksymistäsi yhteydenottotavoista (sähköposti/yhteydenottolomake ja/tai tekstiviesti/puhelu).

-Traventum käyttää saamiaan henkilötietoja ainoastaan kommunikaatioon ja asiakasviestintään Traventumin ja sen asiakkaan välillä. Traventumin palveluissa (webinaarit, striimit, videotallenteet) ei käsitellä ulkopuolisien (videoiden katselijat) henkilötietoja. Traventumin asiakas, joka on palvelun tilannut, vastaa että videoilla esiintyviltä henkilöiltä on saatu suostumus videolla esiintymiseen. Traventum tuottaa asiakkailleen teknistä palvelua striimien ja webinaarien tuottamiseen, mutta webinaarien ja striimien katselijoiden asiakastiedot eivät tule Traventumin tietoon. Striimien jakelu tapahtuu Traventumin asiakkaan valitseman jakelukanavan kautta, joka voi olla esimerkiksi Vimeo, Youtube, facebook tms.

-Voit halutessasi lopettaa asiakasviestintämme vastaanottamisen suoraan sähköpostiviestissä olevasta linkistä (Mailchimp) tai lähettämällä sähköpostia osoiteella: [email protected]

-Henkilötietoja ei siirretä tai myydä kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksissa.

-Seuraavassa on lueteltu henkilötietojesi käyttötarkoitukset sekä joitakin lisätietoja:

  • tarjouspyyntöjen käsittely
  • tilausten ja laskutuksen käsittely
  • toimitustietoja koskevat yhteydenotot
  • puhelut ja teksti-/sähköpostiviestin lähettäminen asiakaskommunikaatiossa
  • asiakaspalvelulle esitettyihin kyselyihin vastaaminen teksti-/sähköpostiviestillä
  • yleisten ja kohdistettujen viestien lähettäminen
  • tiedotteet ja kutsut tapahtumiin tms.
  • asiakastyytyväisyyskyselyt, joilla asiakas itse vaikuttaa tarjontaan ja palveluihin

-Voit pyytää meiltä tietoja tallennetuista henkilötiedoistasi tai pyytää poistamaan henkilötietosi. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti osoitteella: [email protected]

-Henkilötietojesi poistamista koskeva pyyntösi voidaan evätä, jos lakisääteiset velvollisuudet esim. kuten kirjanpitolaki estävät meitä poistamasta niitä saman tien.

Traventum Oy

Y-tunnus: 1657588-8

Killingholmankuja 3 C 45, 00810 Helsinki

Puhelin: +358 40 7545761

Sähköposti: [email protected]