Traventum Live Studio on yrityksenne lähetysstudio webinaareihin, tapahtumiin ja tallenteisiin

Traventum Live Studio on Traventumin oma videotuotantostudio Helsingin Kalliossa. Studiotila sisältää kolme erillistä studiotilaa ja sen tekniikka on suunniteltu erityisesti webinaareihin, verkkotapahtumiin ja koulutus- ja markkinointivideotuotantoihin. Studiolla on lisäksi väljät asiakastilat ja kahvio, jossa on tilaa virkistäytyä lähetyksen tauoilla tai odottaessa omaa puheenvuoroa. Tarjoilemme myös virvokkeita ja pientä purtavaa kuvauksien lomassa.

Traventum Live Studio on kaikkien Traventum Live asiakkaiden käytössä sopimuksen mukaan. Studion käyttö sisältyy Traventum Live -palvelujemme hintaan, jolloin studiomme käytöstä ei tule asiakkaillemme lisäkustannuksia. Suora videolähetys voidaan jakaa esimerkiksi asiakkaan omilla verkkosivuilla, some-kanavissa ja tarvittaessa voimme avata asiakkaalle myös oman lähetyssivuston Traventumin verkkopalvelussa.

Traventum Live Studio tarjoaa laadukkaan ja heti käyttöön otettavan palvelun kaikkiin videostriimeihin ja webinaareihin. Sovittuna ajankohtana, esiintyjän tarvitsee ottaa mukaan studiolle vain oma esitys- ja koulutusmateriaali ja me hoidamme loput. Studiossa voidaan luentojen ja koulutustilaisuuksien lisäksi järjestää esimerkiksi erilaisia haastatteluja ja paneelikeskusteluja.

 

 

 

 

Traventum Live Studion käyntiosoite on: Hämeentie 44, sisäpiha, 00500 Helsinki.

Sovi käynnistä aina etukäteen.