Traventum Live Studio on yrityksenne TV-studio suoriin videolähetyksiin ja tallenteisiin

Traventum Live Studio on Traventumin oma videotuotantostudio Helsingin Kalliossa. Studiotila sisältää kolme erillistä studiotilaa ja sen tekniikka on suunniteltu erityisesti koulutus- ja markkinointivideotuotantoihin sekä erilaisiin suoriin videolähetyksiin ja tapahtumiin, eli videostriimeihin.

Traventum Live -palvelussa videolähetykset ja tallenteet voidaan tehdä mistä tahansa asiakkaan osoittamassa tilassa, kuten asiakkaan omissa tiloissa. Traventum Live -palvelun lähetykset voidaan nyt tehdä myös suoraan Traventum Live Studiolta, jos asiakkaan lähetyksessä ei ole paikan päällä olevaa yleisöä. Näin webinaareille, videolähetyksille ja videokuvauksille taataan aina optimaalinen ja tietoturvallinen tuotantoympäristö.

Traventum Live Studio on kaikkien Traventum Live asiakkaiden käytössä sopimuksen mukaan. Studion käyttö sisältyy Traventum Live -palvelujemme hintaan, jolloin studiomme käytöstä ei tule asiakkaillemme mitään lisäkustannuksia. Itseasiassa tuotantohintamme ovat aina edullisempia, jos käytämme kuvauksissa Traventum Live Studiota asiakkaan omien tilojen sijaan. Suora videolähetys voidaan jakaa esimerkiksi asiakkaan omilla verkkosivuilla, some-kanavissa ja tarvittaessa voimme avata asiakkaalle myös oman lähetyssivuston Traventumin verkkopalvelussa.

Traventum Live Studio tarjoaa laadukkaan ja heti käyttöön otettavan palvelun kaikkiin suoriin videolähetyksiin ja webinaareihin. Sovittuna ajankohtana, esiintyjän tarvitsee ottaa mukaan studiolle vain oma esitys- ja koulutusmateriaali ja me hoidamme loput. Studiossa voidaan luentojen ja koulutustilaisuuksien lisäksi järjestää esimerkiksi erilaisia haastatteluja ja paneelikeskusteluja. Järjestämme myös tarvittavat tarjoilut esiintyjille lähetysten lomassa.

Traventum Live Studion käyntiosoite on: Hämeentie 44, sisäpiha, 00500 Helsinki.

Sovi käynnistä aina etukäteen.