Traventum Video – tuotantopalvelu yrityksille suunniteltu joustava ja edullinen videopalvelu. Traventum Video tarjoaa yrityksellenne videopohjaisia ratkaisuja markkinoinnin, viestinnän ja koulutuksen tarpeisiin. Traventum Video – tuotantopalvelu on optimaalinen ratkaisu sisältömarkkinointiin, jossa tarvitaan laadukasta videosisältöä edullisesti ja nopeasti. Videopalvelumme hinnoitellaan kiinteästi kartoituksemme jälkeen. Näin videon tuotantokustannukset eivät pääse yllättämään.

Traventum Video – tuotantopalvelu sisältää:

  • Viestintätarpeiden kartoitus ja tavoitteet
  • Videotuotantoprojektin suunnittelu
  • Videon käsikirjoituksen laadinta
  • Videokuvaus Sonyn FS5 4K-kalustolla
  • Äänitys kuvauksissa ja mahdolliset taustaspiikit
  • Graafinen ilme ja suunnittelu
  • Videon jälkikäsittely ja leikkaus
  • Videon jakelu pilvipalveluihin ja tallennusmedioihin

Tutustu myös uuteen Traventum Live -palveluumme!

Ota yhteyttä ja kerro millaisia viestintätarpeita yrityksellänne on juuri nyt. Teemme teille nopeasti ehdotuksen, kuinka voimme auttaa teitä videoviestinnän keinoin.

Traventum Video – tuotantopalvelu on edullinen. Videotuotantojen hinnat ovat alkaen 799 € + alv.

Onko teillä tarvetta suorille videolähetyksille, eli videostriimaukselle? Traventum Live on videostriimaukseen ja suoriin videotuotantoihin tarkoitettu palvelu.

Kouluta videolla!

Koulutuspalvelut ja asiakastuen palvelut ovat siirtyneet verkkoon monella alalla. Video tarjoaa havainnollisen välineen koulutuksiin juuri silloin, kun ihmisillä on siihen parhaiten aikaa. Koulutuspalvelut voivat muodostua koulutus- ja käyttöopastusvideoista sekä suorista videolähetyksistä ja näiden tallenteista. Koulutusvideot toimivat myös yrityksen markkinointivideoina. Hyvällä koulutusvideolla yritys antaa itsestään luotettavan ja asiantuntevan kuvan.

Traventum on koulutusvideoiden, webinaarien ja videostriimien kokenut asiantuntija Suomessa. Kerromme mielellämme lisää verkkokoulutuksen mahdollisuuksista videon ja suorien videolähetyksien avulla.

Mainosta videolla!

Sosiaalinen media ja verkkopalvelut ovat mainosvideoiden koti. TV-mainonta on siirtynyt vahvasti verkkoon ja kanavia on nyt tuhansia. Verkossa mainosvideon tulee olla viihdyttävä ja viestiltään napakka. Mainosvideon tulee aiheuttaa keskustelua ja saada aikaan jakoja sosiaalisessa mediassa. Mainosvideo ei yksinään tule löydetyksi, vaan se vaatii myös muita markkinointitoimia. Hyvä mainosvideo kiteyttää parhaimmillaan koko kampanjan viestin yhteen minuuttiin.

Autamme mielellämme mainosvideosi suunnittelussa ja videotuotannossa.

Vaikuta videolla!

Video antaa yrityksesi viestinnälle kasvot. Lehdistötiedotteet katoavat internetin massaan hetkessä, mutta video antaa viestillenne uuden mahdollisuuden tulla kuulluksi. Google suosii hakutuloksissaan videota tekstin edelle. Mobiililaitteissa videohaut ovat edelleen vahvassa kasvussa, koska videota on helpompi katsoa pieneltä ruudulta kuin tekstisivua. Siksi tiedotteet ja muu yritysviestintä kannattaa välittää videolla. Video jää myös tutkitusti paremmin asiakkaiden mieliin.

Voimmeko auttaa teitä yritysviestintänne suunnittelussa?